Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları, yangın eminği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ait sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangına karşı güvende yetinmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın yaşama güvenliğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda rapor tamlanan noktalarda belirli süre ısı ve sıcaklık intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel tasar çizim, fut izini en aza indirirken velut dikey harekete onay verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar karınin kullanışlı bir intihap haline getirir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanoğluın ve diğer faalların yangın yahut herhangi bir acil Yangın Çıkış Kapısı pozisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, binalması mecburi, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları arasında nokta almaktadır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nüktedan gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page